В град Левски, едноименния тим и отбора на Павликени не

...
В град Левски, едноименния тим и отбора на Павликени не
Коментари Харесай

Левски 2007 и Павликени играха 42 минути и гостите си тръгнаха

В град Левски, едноименния отбор и тима на Павликени не си вкараха гол до 42-ата минута. Точно толкоз време продължи срещата. Играещият пом.треньор на Левски Антонио Иванджиков описа пред Sportal.bg за какво мача от 26-ия кръг на Северозападната Трета лига се игра по-малко от полувреме.

„ В 42-ата минута нашия нападател Венцислав Миленов извърши нарушаване на към 25 метра пред вратата на Павликени. След това първо го удари бранителя на гостите Атанас Фиданин, а втори удар му нанесе, пробягалия 20 метра вратар на Павликени Никола Василев. Бащата на Венцислав Миленов и още един човек влязоха на терена, само че не допряха никого. Главният арбитър Даниел Иванов спря мача и съобщи, че до момента в който не пристигна полиция, срещата няма да продължи. Дойдоха задоволително служители на реда и рефера даде знак, че играта може да продължи. Гостите от Павликени обаче се прибраха в съблекалнята, не пожелаха повече да играят и си потеглиха. Домакинските ни срещи постоянно са се провеждали с защита СОТ и в никакъв случай не е имало проблеми. И в този момент имаше задоволително защита “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР