В град Левски е проведена полицейска операция срещу производството и

...
В град Левски е проведена полицейска операция срещу производството и
Коментари Харесай

Двама наркодилъри са задържани при полицейска акция в Левски

В град Левски е извършена полицейска интервенция против производството и разпространяването на опиати. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен (ОД на МВР).

В интервенцията, минала под наблюдението на областен прокурор, са взели участие чиновници на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " - Министерство на вътрешните работи и техни сътрудници от Плевен, отдел " Център-Север ".

По време на акцията са арестувани двама мъже - на 44 и на 53 години. Проверени са два адреса и в два автомобила, употребени от 53-годишния. Намерени и конфискувани са три мобилни телефона, портативен компютър, 500 грама вещество, реагиращо на метамфетамин, 20 саксии с насаждения от марихуана и механична везна.

При задържането у 53-годишния са открити 750 грама марихуана. Той е притеглен към наказателна отговорност, като са му повдигнати обвинявания. С разпореждане на областен прокурор му е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " за период от 72 часа. 44-годишният е освободен, прецизираха от полицията в Плевен.

Работата по документиране на закононарушението продължава. Назначени са експертизи на конфискуваните субстанции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР