В гр. Нинчи в Тибетския автономен район се проведе съвещание

...
В гр. Нинчи в Тибетския автономен район се проведе съвещание
Коментари Харесай

Китай с мащабен план за ликвидиране на бедността в Тибет

В гр. Нинчи в Тибетския самостоятелен регион се организира заседание за очистване на бедността в най-бедните региони. На него бяха подписани контракти по повече от 202 плана за подкрепяне на бедните, в които ще бъдат вложени 21.5 милиарда юана. Проектите и вложенията са доста повече спрямо предходни години.

Според условията на управителната група за работата, обвързвана с подкрепяне на бедните при Държавния съвет, от 2018 година всяка година в провинциите с най-бедни региони би трябвало да се организира годишно заседание за ускорение премахването на бедността. До момента 25 плана за подкрепяне на бедните в Тибет от останалите провинции бяха осъществени, по които са били употребявани 6 милиарда юана.

Съобщено бе, че 17 провинции и 16 компании тази година са подписали контракти за подкрепяне на бедните в Тибет. Те обгръщат областите на индустрията, образованието, опазването на здравето, заетостта, подкрепяне на бедните посредством потреблението, науката и технологиите и други. Методите посредством ползване и пренасяне на работни места са нови планове тази година. Предвижда се да бъде подписана договорка на стойност 4.5 милиарда юана и повече от 8000 души да бъдат настанени на работа.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР