В Горнотракийската низина и на места в котловините ще има

...
В Горнотракийската низина и на места в котловините ще има
Коментари Харесай

Седмицата започва с мъгла, а след това слънце

В Горнотракийската равнина и тук-там в котловините ще има ниска облачност или мъгла . Минималните температури ще са сред 1° и 6°, в София - към 3°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня ще е най-вече слънчево , само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява и до вечерта над цялата страна ще е най-вече облачно. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от южната четвърт и с него дневните температури ще се покачат. Максималните ще са сред 14° и 19°, в София - към 14°.

Преди обяд над планините ще е най-вече слънчево , само че след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява. До вечерта ще е най-вече забележителна, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа сдържан южен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 9°, на 2000 m - към 2°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че в утринните часове видимостта ще бъде понижена. Привечер и през нощта против вторник облачността ще се усили, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР