В горещия следобед на 6 юли 22-годишната Саманта Ръсел чака

...
В горещия следобед на 6 юли 22-годишната Саманта Ръсел чака
Коментари Харесай

Загинала в катастрофа бременна жена успя да даде живот на бебето си

В горещия следобяд на 6 юли 22-годишната Саманта Ръсел чака на кръстовище в Канзас, Съединени американски щати, с цел да направи ляв завой. В този миг водач, бягащ от полицията, пресича на алено и се забива в колата на бременната жена.

Саманта е единствената жертва на злополуката, в която са въвлечени още две коли. За благополучие, лекарите съумяват да изродят сполучливо плода.

„ Не мога да опиша страстите. Сами към този момент не е измежду нас, само че остави след себе си най-красивия подарък в живота “ – написа във Facebook бащата Брандън Ръсел.

Снимка: gofundme.com

Бебето Мак е трябвало да се появи на бял свят през август, само че събитията постановат раждането да стане в 33-та седмица на бременността.

„ Саманта щеше да бъде страхотна майка. Тя бе доста работлива и обичаше да възнамерява нещата. Винаги знаеше какво да каже, когато имам проблем и се нуждая от съвет “ – споделя още Брандън във Facebook.



Полицията в щата Канзас оповестява, че мъжът, предизвикал злополуката, е задържан и ще му бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране.

Междувременно Брандън Ръсел се приготвя за огромното предизвикателство да отгледа самичък сина си. Всеки, който желае, може да му помогне посредством платформата за събиране на средства.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР