В горещия август търговско-развлекателният център на Мол Варна ЕАД за

...
В горещия август търговско-развлекателният център на Мол Варна ЕАД за
Коментари Харесай

Летен подарък от търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД. Два дни Shopping Fest за празника на морската столица


В горещия август търговско-развлекателният център на Мол Варна ЕАД за следващ път ще посрещне празника на града с освежителни дарове за клиентите си. Традиционният Shopping Fest, в който обектите на територията на комплекса оферират стоките си с рекордни понижения, тази година ще продължи два дни.



На 15 и 16 август посетителите ще могат да се възползват от неустоими цени, атрактивни промоции и отстъпки, достигащи до 70%.Дамски, мъжки и детски дрехи от предишни и нови сбирки, обувки, чанти, аксесоари и куфари, марково долни дрехи, спортни артикули, парфюмерия, козметика и очила ще бъдат маркирани с един и същи код – ИЗГОДНО!



До 70% финално понижение на продукти от пролетно-летните сбирки чакат почитателите на New Yorker, Esprit, Teodor, Bushman и Vogex. Същата отстъпка ще важи и за определени детски модели на Carnival Kids, „ дишащите “ обувки Geox и BM Fashion Shoes, а Andrews Ladies и Tempo Sport ще се предложат на клиентите до 60% бонус от цената.

Елегантните тоалети на Just Unique, Pierlucci и Bote, екстравагантните линии на Exciusive, обувките, кожените произведения и аксесоарите на Tendenz, Paolo Botticelli, Massimo Zardi и Pretty Fit ще се оферират с до 50% понижение.



Спортните марки също ще редуцират цените. Manchester United fan shoes - единственият в България представител на истинските обувки за почитателите на фамозния клуб, ще зарадва феновете на Червените дяволи с 40% отстъпка за ВСИЧКИ модели в магазина; пониженията в Adidas ще доближат 50%, в Puma – до 40%, а Н2О ще предложи -20% на целия си подбор.



Двудневният шопинг фест е подобаващ миг и за покупка на бански костюми, долни дрехи, плажни аксесоари, козметика и бижута. От Triumph са планували 20% отстъпка за новата си есенно-зимна сбирка плюс още 5%
бонус от цената на към този момент понижени продукти.
Хитови бестcелъри в парфюмерия Beauty zone, слънчеви очила в Leonardo и Opticlasa, както и изящните бижута на Assos, Classic и Sense ще са на преференциални цени в дните на акцията. За облекчение на посетителите витрините на всички обекти, включени в акцията, ще бъдат маркирани със специфични стикери.



Изненадите обаче ще продължат и след Деня на Варна. До края на август всеки клиент, пазарувал на стойност над 20 лева в който и да е от обектите на комерсиалния център на Мол Варна ЕАД, има опция да завоюва вълнуващо лятно прекарване. Над 300 награди – празненство на първокласна яхта за цялата компания, визити на аквапарк, рискови занимания с уейк ръб или бънджи скок, ръчно направени бижута-амулети, плажни аксесоари и още доста други, чакат своите късметлии в акцията „ Летни страсти “.

 

 

*публикация

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР