В големия концерт на Пайнер, който е обявен за 3

...
В големия концерт на Пайнер, който е обявен за 3
Коментари Харесай

Пайнер се разпада! Големите звезди бойкотират шефа!

 В огромния концерт на " Пайнер ", който е разгласен за 3 декември в Пловдив, няма да вземат участие най-големите звезди на компанията. Това разколебава феновете на лекия род дали въобще си коства да вървят на събитието, тъй като в него ще вземат присъединяване единствено прохождащи реализатори.

Фики Стораро се оправда с турне в Щатите, въпреки че и двете събития са планувани от дълго време и той е имал опция да настройки датите тъй че да участва и на двете събития.

След Фики бомба хвърли и Емилия. Тя не даде пояснения за повода, само че означи, че е заета с нови планове. Не пропусна да подчертае, че е в прелестни връзки с продуцентите си, само че счита, че след 20 години във компанията може независимо да преценя кое е потребно за бъдещето й.

Най-шокиращо е отсъствието на Преслава от листата. Никой по този начин и не разбра какви са претекстовете за това решение. Феновете й се чудят с какви задължения е заета, откакто неотдавна пусна дуетно парче с Галин и чисто нов албум. Говори се, че Преслава е отказала присъединяване,м с цел да не се засича с Галена. Освен това пристрастеностите към новия й нос не са утихнали и в обществените  мрежи й се подиграват, че е станала като близначка на Галена.

Отсъствието на огромните звезди от концерта повдига въпроса какво се случва в " Пайнер ". Повече от ясно е, че Митко Димитров от дълго време не може да контролира  по-известните си реализатори, а с цел да покрият тяхната липса, на идното събитие ще пеят младите му открития. Те обаче няма да запълнят неналичието на известните си сътрудници, нито на Коцето, който също напусна компанията на Пайнера, а постоянно взривяваше публиката, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР