„В годините БСП винаги се е борила за това истината

...
„В годините БСП винаги се е борила за това истината
Коментари Харесай

Кокала: Корнелия Нинова ще бъде най-достойният министър-председател

„ В годините Българска социалистическа партия постоянно се е борила за това истината да става ясно. Тезата на партията е “с грижа за хората “, т.е. всичко се прави в интерес на народа. “ Това съобщи представителят на гражданската квота на Българска социалистическа партия в 24 МИР Емил Велев в ефира на " Евроком ".

Кандидат-депутатът бе безапелационен, че борбата на идните парламентарни избори ще е сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ.

В предаването “Политика и спорт “ Емил Велев изрази мнението си към водача на Българската социалистическа партия: „ Знам биографията на Корнелия Нинова, тя е доста грамотен човек, знае доста езици, има голям опит в политиката и стопанската система. Затова ще бъде най-достойният министър-председател “, безапелационен бе той.

Социалната политика на партията пък разяснява Христо Марашлиев, също кандидат-депутат и част от гражданската квота на Българска социалистическа партия в 24 МИР: „ Харесва ми, че обществената политика на Българска социалистическа партия е ориентирана и към възрастните хора и по-точно преизчисляването на пенсиите. “ Друга теза, на която спортистът симпатизира, е че политиката на партията е ориентирана към младите и спорта, към създаване на двигателни привички още в ранните години.

„ Българска социалистическа партия има ясна визия и проект по какъв начин да се помогне на хората “, безапелационен бе той във връзка с управническата стратегия на Българската социалистическа партия.

Като състезател Христо Марашлиев е на мнение, че спортната база на България е остаряла, защото не се влага задоволително в нея. „ Специално за футбола нямаме стадион, на който да се играят мачове от високо европейско равнище. Така политиката, която се води сега, е ориентирана в създаване на спортни монументи, а не се натъртва на това, от което обществото има потребност “, разяснява той.

По думите му все по-малко деца се ориентират към спорта и това се дължи на неглижиране на казуса с фрагментите от страна на страната. „ Призовавам хората, които припознават проблемите в спорта, да гласоподават за Българска социалистическа партия “ приключи Христо Марашлиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР