В годината на Дракона ще паднат от власт държавни лидери

...
В годината на Дракона ще паднат от власт държавни лидери
Коментари Харесай

Алена с добра прогноза за България, през 2024-та ще заеме ново място в ЕС

В годината на Дракона ще паднат от власт държавни водачи и ще се промени статуквото на доста страни, предвижда тя

Годината на Зеления змей, която стартира от 10 февруари, ще донесе значително промени в международен мащаб на политическата сцена. Ще паднат от власт държавни водачи и ще се промени статуквото на доста страни, а България ще заеме ново място в Европейски Съюз. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ астрологът Светлана Тилкова – Алена.

„ 2024-та е под знака на Сатурн и може да чакаме какафония. Годината постанова кармична отплата, т.е. всеки ще получи това, което е сътворил през предходните 9 години “, предизвести тя. 

„ Имаме два сериозни месеца. Първият е април и може да донесе изненади в политически проект. Една изречена не на място дума, когато политикът е в чужбина, може да преобърне цялото отношение към страната “, съобщи Алена. 

„ Другият месец, когато би трябвало да се внимава, е октомври. Той е на страстите и на огромното напрежение. Може да си наложим такт и самообладание “, добави тя. 

„ Огнените знаци в годината на Сатурн би трябвало да внимават доста, изключително когато настъпи 12-месечието на Дракона (на 10 февруари), тъй като той бълва огън непрестанно и тя може да не попречи на изригвания, на импулсивност и на експанзия на Овена, Лъва и Стрелеца. А при земните знаци – Телец, Дева и Козирог, нещата са напаснати, тъй като комбинацията сред Сатурн и годината на Дървения змей е съображение да се усещат добре “, посочи астрологът.  

„ Въздушните знаци ще разпалват огъня на Дракона и той като огнедишащ ще може да тушира експанзията, която носи Сатурн. Ще не престават страстите с наводнения, стихии, само че към този момент сме се примирили и би трябвало да ги одобряваме метафизичен, тъй като ние сме тези, които управляваме живота на планета. Водните знаци ще оказват помощ водата да тушира до известна степен огъня “, добави тя. 

„ Астролозите се поздравяват с това всяка зодия да получи това, което е заслужила, което е многозначително, само че е доста тъкмо, тъй като всеки от нас подрежда живота си самичък и от него зависи каква ще му е годината “, съобщи Алена. 

„ Високосната година не се разграничава по нищо от останалите години, в които няма 29 февруари, само че годината е доста значима за хората, родени на тази дата. Ако някой ражда със секцио, или детето е тръгнало на 29-то число, би трябвало да се знае, че  не е положително, тъй като е на кармична отплата. Ако единствено си го е избрало, е на база минали прераждания “, изясни тя. 

„ Съветът ми към всички, които имат деца, родени на 29 февруари, да не се тормозят, че то ще чества през 4 години. Не бива да се празнува на 28-ми, нито на 1 март. Може единствено да бъде почетен, тъй като е родено на 29-ти “, акцентира астрологът. 

„ Никога не записвайте дете, родено на 29-то число, на първо или на 28-мо, тъй като променяте ориста му от нумерологична позиция. Това е тотална неточност и един комплициран живот, за който никой не се замисля “, предизвести тя. 

„ Във високосната година родените на 29 февруари могат да позволяват неточности, само че през идващите четири години имат право да изчистят съвършено кармата си до идващият си рожден ден. Това му дава право да е ловджия, а не жертва, тъй като в предходни прераждания е пропуснал да навакса това условие на ориста, бил е предразположен на въздействия “, сподели още Алена. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР