В главната роля е Виржини Ефира Постер на филма“Benedetta е

...
В главната роля е Виржини Ефира Постер на филма“Benedetta е
Коментари Харесай

Нова плътска провокация от Пол Верховен

В основната роля е Виржини Ефира
 Постер на кино лентата Постер на кино лентата
“Benedetta е заглавието на новия филм на майстора на провокацията, секса и насилието Пол Верховен. Режисьорът на “Зов за завръщане ” и “Първичен инстинк ” се завърна преди две години с “Тя ” и в този момент още веднъж е готово да шокира и подтиква публиката. “Benedetta ” е по романа на Джудит К. Браун “Immodest Acts: The Life Of A Lesbian Nun In Renaissance Italy ” и както подсказва заглавието му, в него става дума за живота на Бенедета Карлини – монахиня лесбийка по време на ренесансова Италия. В основната роля влиза белгийско-френската актриса Виржини Ефира.

Eто и сюжета: “Родена в заможно семейство, Бенедета Карлини се причислява към религиозното приятелство на деветгодишна възраст.

На двадесет и три тя стартира да има видения по едно и също време с набожен и сексуален темперамент. Бенедета е определена да стане игуменка основно поради виденията си, само че по-късно пораждат подозрения, че тя е имала извънреден контракт с Иисус.
 Кадър от кино лентата  Пол Верховен
По време на следствие църковните управляващи откриват освен, че тя е фалшифицирала виденията и стигмата си, само че намират и доказателства за лесбийска спекулация с друга монахиня. ”
Режисьор на “Benedetta ” е Пол Верховен ( ”Робокоп ”, “Зов за завръщане ”, “Първичен инстинкт ”, “Черната книга ”, “Тя ”), който е и съсценарист дружно с Давид Бирке ( ”Тя ”, “Slender Man ”) по романа на Джудит К. Браун. В функциите са Виржини Ефира, Шарлот Рамплинг, Ламбер Уилсън, Оливие Рабурдин, Клотилд Куро, Дафне Патакиа, и други

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР