В Гласът на България“ поп звездата Михаела Филева диктува правилата

...
В Гласът на България“ поп звездата Михаела Филева диктува правилата
Коментари Харесай

Ето с кого се поти Михаела Филева СНИМКА

В „ Гласът на България “ поп звездата Михаела Филева диктува разпоредбите в тима си, само че в спортната зала козирува смирено на своя треньор Елиза, чийто комплекс от извършения дадоха и на Графа нужната устойчивост за „ Арена Армеец “.

За да бъде в оптимално добра форма за първия си независим концерт в НДК, поп звездата върви на кондиционни тренировки три пъти седмично. Едно от най-големите провокации за краката й е бутането на шейна с живото тегло на Елиза. Справя ли се повдигането на щанги Михаела почитателите могат да видят във видео от поредицата „ Голямата подготовка “ в YouTube канала на „ Монте мюзик “. „ Концертът е изцяло продаден, което е чудесна вест за мен и целия екип. Билетите свършиха 10 дни преди датата “, показа Филева.

На 18 април в зала 1 на НДК тя ще отвори „ Нова страница “ в кариерата си, а очевидци на огромния й миг ще бъде освен тима й в „ Гласът на България “, а и майка й Албена. „ Израснах в фамилията на една доста мощна жена. Във време, в което е било мъчно да си еманципирана и независима, тя е взела доста смели решения, които са трансформирали ориста й и ориста на детето й “, изясни Михаела за своя непосредствен човек. В „ Гласът на България “ тя се опита да притегли участник с признанието, че майка й е сенсей по карате. По специалност Албена е агроном и в момемнта е измежду водещите експерти по ароматерпия.

Майка й е и първият човек, който усеща музикалния гений на Михаела и го насърчава с уроци по пеене. Дядо й, който е учител по математика, я учи да борави самоуверено с цифрите още в невръстна възраст. Слабо прочут е фактът, че Михаела избира пеенето за сметка на осведомителните технологи като компетентност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР