В гетата има пета генерация лица, която е абсолютно десоциализирана

...
В гетата има пета генерация лица, която е абсолютно десоциализирана
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Циганите са жертва на българския преход

В гетата има пета генерация лица, която е безусловно десоциализирана и тези лица се употребяват за присъединяване в избори и незаконни схеми. Това разяснява депуатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов. Пред дни той съобщи, че ромите в гетата са капсул-детонатор. Той разяснява по БТВ, че ромите са жертва на целия български преход.

Преди 89 година те работеха, след 89-та година те бяха първите жертви на промените, съобщи той. По думите му парламетът взема решения под формата на законодателни актове, няма такива актове, с изключение на крадливите оферти за консолидиране на ромите. Според него тези големи маси от хора са отвън надзор. Трябва да има промяна на българия въпрос, не на циганския въпрос. Има цялостна безрезултатност на страните органи, сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

Той разяснява последствията и демографката рецесия. По думите му българският бизнес не си заплаща. Не може един инженер за стартира със стартова заплата 550 лева, съобщи той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР