В Германия се предлага необичайна, но пък добре платена работа.

В Германия се предлага необичайна, но пък добре платена работа. ...

Плащат 11 000 евро, ако не ставате цял месец от леглото.


В Германия се предлага необичайна, но пък добре платена работа. Изследователски център в Кьолн набира 12 мъже и 12 жени, които да се включат в 60-дневно проучване.

От тези 60 дни, както съобщава "Феникс мегазин", 30 дни трябва да бъдат прекарани в лежане в леглото, за което те ще получат 11 000 евро.

Тези, които приемат предизвикателството, ще трябва да лежат непрекъснато в продължение на 30 дни, като главата трябва да е в положение малко по-ниско от краката, т.е. с 6 градуса. Останалите 30 дни са - две седмици аклиматизация и две седмици допълнителни грижи.

Целта на изследването е да се анализират дегенеративните промени при астронавтите. При строгия режим на лежане трябва да се симулира въздействието на безтегловното пространство в космоса.

За да участват в това изследване, участниците трябва да отговарят на определени условия: те трябва да са на възраст между 24 и 55 години, да имат индекс на телесна маса между 19 и 30 и да са високи между 1,53 и 1,92 метра. Освен това те трябва да бъдат психически и физически здрави, както и трудоспособни.

Източник: fakti.bg