В Германия са регистрирани най-малко 10 смъртни случаи на хора

...
В Германия са регистрирани най-малко 10 смъртни случаи на хора
Коментари Харесай

Германия проверява смъртни случаи след поставяне на ваксина

В Германия са регистрирани минимум 10 смъртни случаи на хора след сложена ваксина против. По информация на ДПА, гибелта им ще се ревизира от специалисти от федералния институт „ Паул Ерлих ” за ваксини и биомедицини, написа БГНЕС.
От медицинския регулаторен орган считат, че е слабовероятно да има връзка сред гибелта на имунизираните и самата имунизация. Отбелязва се, че тежкоболните са умряли в границите на четири дни след слагането на имунизацията. Според специалистите, съгласно наличните данни, пациентите са умряли от своите съществени заболявания, а гибелта им по всяка възможност е съвпаднала инцидентно със периодите на имунизационната акция.
 Роберт Кох: До края на годината COVID-19 в Германия ще е под надзор " Роберт Кох ": До края на годината COVID-19 в Германия ще е под надзор
Ситуацията с ковид в Германия е напрегната и може да се задълбочи, само че има късмет към края на годината епидемията да бъде сложена...
До момента в Германия са имунизирани към 842,4 хиляди души (малко над 1 % от популацията на страната), като огромна част от хората са жители на домове за възрастни или упражняващи специалности, които ги слагат в първата група имунизирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР