В Германия предварителните продажби на Audi A4 Sedan и A4

...
В Германия предварителните продажби на Audi A4 Sedan и A4
Коментари Харесай

Нова визия за Audi A4 Sedan и A4 Avant

В Германия предварителните продажби на Audi A4 Sedan и A4 Avant, моделна година 2019, ще стартират през третото тримесечие на 2018 година. През новата моделна година, версиите на Audi A4 с равнище на съоръжение design, sport и нагоре ще се отличават с по-впечатляващо оформление на предната част. При него външните въздушни отвори са обградени с мощни петоъгълни очертания, а вътрешността им е структурирана от детайли с покритие с алуминиев резултат. Външният пакет съоръжение S line включва нови брони с по-спортен образ.



U-образна скоба разделя външната и вътрешната част, покрита с решетка със конструкция на пчелна пита. Отделни отвори във входовете за въздух насочват част от въздушния поток към калниците, където той минава около джантите.

Оформлението на предната Singleframe решетка също спомага за разграничение на обособените линии на съоръжение. При външния пакет S line решетката към този момент се отличава и с ламели с 3D оформление, а долната част на предницата е приключена с аеродинамична лайстна с изострен борд. Задната ризница също се предлага общоприетоо в новото оформление, при което досегашните кръгли ауспухови тръби са сменени от два необятни трапецовидни накрайника. Зоната на дифузьора сред изпускателните тръби към този момент е по-тясна, а джантите, които се оферират с размер от 16 до 19 цола също вършат усещане с актуализирания си дизайн.



В моделната гама на A4 ще дебютира и новия пакет съоръжение S line competition. Той включва цвят selenite silver завършваща аеродинамична лайстна в долната част на предната ризница и защитна лента, заден RS спойлер при A4 Avant и не на последно място - нов цвят външно лаково покритие Turbo Blue. В долната част на задните порти е сложена емблема с четирите кръга в сребристо или в черно според от екстериорния цвят. Пакетът съоръжение предлага на клиентите и редица други спортни детайли и технологии - 19-цолови джанти Audi Sport, червени спирачни апарати, спортно окачване, LED светлини и други



Във вътрешното пространство пакетът съоръжение S line competition употребява основата на пакета S line black, допълвайки я с карбонови декоративни вложки RS, мултифункционален волан с три лъча и спортни седалки с тапицерия с композиция кожа / изкуствена кожа. Като опция, клиентите могат също по този начин да изберат и седалки S sport в алено magma.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР