В Германия, пред съда застанаха четирима кандидати за убежище. През

...
В Германия, пред съда застанаха четирима кандидати за убежище. През
Коментари Харесай

Четирима кандидати за убежище в Германия застанаха пред съда

В Германия, пред съда застанаха четирима претенденти за леговище. През декември младите мъже, от Афганистан и Иран, са нанесли без причина тежки телесни повреди на инцидентни минувачи в баварското градче Амберг. Те са създали цялостни признания. Само един от тях ще бъде осъден с отнемане от независимост.

Това е развой, който преди години ще да попадне в престъпната хроника, само че в този момент е част от политиката. Става въпрос за бежанци. Млади момчета, сред 17 и 19 години, изкушени от свободната продажба на алкохол, марихуана и таблетки. С тях честват рождения ден на единия от групата. Коктейлът от уповайщи субстанции води до там, да потвърждават мъжествеността си, като атакуват възрастни. За два часа озверелият квартет е наранил 15 души.
Лудвиг Щих, представител на съда в Амберг: 14 от потърпевшите са получили телесни повреди. По-малко са тези, които имат единствено болки, а множеството са с хематоми и рани най-вече в региона на главата.
Пред съда обвинените посредством бранителите си направиха цялостни признания и показаха страдание за случилото се, което изясняват с опиянението в резултат на алкохола.
Бернд Лаус, гражданин на Амберг: Трябва да се вземат фрапантни ограничения - не може да останат ненаказани. Мария Тилман, гражданин на Амберг: Всички виждат в този случай, единствено че се отнася до чужденци и по тази причина би трябвало да ги изгоним. Обаче извъ ршителите можеше и да са германци.
От случая се пробваха да се възползват последователи на крайнодесни групи, които позираха за фотоси в центъра на града с бронежилетки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР