В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове,

...
В Германия има едно страшно явление. Това са шофьори духове,
Коментари Харесай

Шофьори духове летят в насрещното и по родните пътища?

В Германия има едно ужасно събитие. Това са водачи духове, които по незнайни аргументи навлизат в насрещното придвижване. Напоследък те много постоянно се виждат и по родните пътища. Има и такива, които го вършат съзнателно - за самоубийство. По-опасни са тези, които не осъзнават, че са в насрещното ". Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Владимир Илиев - ръководител на Българската федерация по авто спорт, по мотив дебилния врачанин, който пришпори аудито си в насрещното на автомагистрала "Хемус " преди дни. 
"Интересна е реакцията на другите водачи. Интересно е дали този, който е направил клипа, първо се е обадил на телефон 112? Как ли са реагирали и водачите, които да се разминали живи с него? Дали са предизвестили другите участници в придвижването какво се случва на пътя? ", попита Илиев. 
"Няма човек, който да катастрофира преднамерено или да поеме риска да направи това. Абсурдно е някои преднамерено да тръгне в насрещното придвижване, в случай че не е решил да постави завършек на живота си ", безапелационен е мъжът, който съвсем през целия си живот се е занимавал с каскади. "Не одобрявам държанието на този водач, само че не одобрявам и да го снимаме, без да предупредим органите на властта. Ние сме си сеирджии - оставаме да гледаме и да чакаме развръзката ", разясни още ръководителят на Българската федерация по авто спорт.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР