В Германия чистачка е обвинена в жестоко убийство на собствения

...
В Германия чистачка е обвинена в жестоко убийство на собствения
Коментари Харесай

Ужасяващо: Жена уби съпруга си заради шега, а след това направи още нещо потресаващо

В Германия чистачка е упрекната в грубо ликвидиране на личния си мъж. Но злодеянието не било всичко, по-късно от месото му тя си приготвила китайско ядене. Последната капка за 50-годишната Бетина Мюлер станала неудачна смешка на към този момент починалия й мъж, който си пристигнал в къщи доста пийнал в този ден, оповестява " Дейли Мейл ". 43-годишният Майкъл решил да се пошегува с жена си и облекчил физиологичните си потребности в пиво, което по-късно се опитал да накара Бетина да погълне. Злопаметната брачна половинка почакала, до момента в който брачният партньор й заспи и по-късно взела кухненски нож. С него тя пронизала гърлото му, след което му нанесла още 17 удара. После дамата си допила чашата с алкохол и седнала умерено да играе видеоигри.

На идващия ден Бетина Беттина купила електрически трион и отрязала от натрупа лявата ръка и левия крайник. След това тя направила нещо в действителност потресаващо с тях - сготвила си китайско ядене в уок тиган. Другите елементи от брачна половинка си Бетина разхвърляла из цялостен Хайделберг и се пробвала да се скрие от полицията.



Междувременно, с цел да прикрие остатъците от натрупа, престъпничката повикала на помощ своята щерка, само че тя незабавно уведомила полицията за тежкото закононарушение и килърката била задържана.

Съсед разказал пред органите на реда, че двойката непрекъснато се карала и в някои случаи се нападали един различен, само че в никакъв случай не са се разделяли.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР