В ГЕРБ са изправени пред труден избор - кого да

...
В ГЕРБ са изправени пред труден избор - кого да
Коментари Харесай

Румен Христов: Ще дадем много сериозен отпор в битката за София

В ГЕРБ са изправени пред сложен избор - кого да повдигнат за кметския пост в София. Това съобщи по Българска национална телевизия Румен Христов, заместник-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС.


" Не съм акредитиран да кажа името на претендента за кмета за София на ГЕРБ, това ще го направи Бойко Борисов. Все още са трима, четирима претендентите и към момента няма дефинитивно решение, само че знам накъде клонят везните ", съобщиХристов.

" Решени сме да дадем доста сериозен отпор в борбата за София. Търсеха се разнообразни профили, имаше доста претенденти и в случай че мога по този начин да се изразя " пресяването " не ставаше толкоз бързо. Нормално е, поради това, че търсиш най-подходящия претендент, който ще се изправи пред представител на Държавна сигурност ".

" Великото Народно заседание, което избра конституцията с болшинството на Българска социалистическа партия дефакто постави основите на превръщането на тяхната политическа власт в икономическа. Те овладяха всички стопански лостове и в този момент се гледа към политическата власт. При вероятно стичане на събитията и нови парламентарни избори мисля, че Васил Терзиев ще се впусне в борбата даже с нова политическа групировка към него, тъй като Политическа партия и Демократична България са леко компроментирани от позиция на огромните заклинания, които имаха във връзка с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", добави Христов.

Според него Политическа партия и Демократична България са артикул на задкулисието в България.

" Когато една формула не проработи, се търси различен вид. Затова беше извадена тази персона ", съобщи Христов.

Той изясни, че от ГЕРБ са създали огромен компромис да ръководят с Политическа партия в името на България.

" Ние направихме огромния компромис. Нашите гласоподаватели не са щастливи, че поддържаме Политическа партия в ръководството. Направихме го, с цел да реализираме огромните цели - влизането на България в Шенген и еврозоната ", изясни Христов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР