В ГЕРБ са хора, които по битов начин се опитват

...
В ГЕРБ са хора, които по битов начин се опитват
Коментари Харесай

Анализатор пита дали Борисов ще има силата да направи нещо на Цветанов заради апартаментгейт

" В ГЕРБ са хора, които по битов метод се пробват да ръководят, а българският народ реагира единствено при два фактора - в случай че му бръкнеш в джоба или когато става въпрос за жилища на ниски цени в София. Тогава българинът скача като жилнат. " Това сподели в предаването " Тази неделя " политологът Евгени Дайнов по отношение на аферата " Апартаментгейт ". По думите му, хората считат даже, че за жилищата, закупени от високопоставени лица на властта в България, не е плащано избщо, което демонстрира " какъв брой са гневни жителите " .
Политологът счита, че това се случва поради незадоволително познаване на политиката и метода, по който действа обществото. И това, че Борисов счита, че офанзивата идва от един човек, го подвежда. Тук поражда въпросът дали ще има силата той, като министър председател, да " направи нещо " на Цветанов . Борисов към този момент е непълноправен стопанин в личния си дом. Има случаи които директни негови заповеди не се извършват. Това е поради незадоволително познаване на политиката и метода по който действа обществото. Той е уверен че офанзивата идва от един човек. Това негово мислене постоянно го подвежда. Тук поражда върпоса дали ще има силата да направи нещо на Цветанов.
" ГЕРБ ще продължи правилото, който постанова Борисов - да има последици за нарушение на разпоредбите, само че какви ще са не знам. " Това, пък, счита различен политически анализатор - професор Антоанета Христова. По думите й с информацията за имотните покупко-продажби на ниски цени е била известна на голям брой хора от минимум шест месеца и е била готвена за политическа офанзива преди избори. И в този момент протичащото се приказва, че партията не е наясно какво се случва по етажите й . " Трябва да се излезе с предписание, че до момента в който си в политиката не би трябвало да имаш придвижвания в имотното си положение, тъй като политиката е работа с хората и ти би трябвало да служиш на тях ", съобщи в студиото на БТВ Христова. Тя заяви, че съгласно нейно изследване хората споделят, че в " тази страна и в тази среда наложително ще се възползват от позицията, която заемат ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР