В ГЕРБ и критики се отправят, и инакомислещи има, но

...
В ГЕРБ и критики се отправят, и инакомислещи има, но
Коментари Харесай

Даниел Митов: По отношение на лидерството в ГЕРБ има пълен консенсус, поемаме курс към предсрочни избори

" В ГЕРБ и рецензии се насочат, и инакомислещи има, само че във връзка с водачеството и по какъв начин би трябвало да се върви напред явно има цялостен консенсус ", съобщи за Българска национална телевизия избраният отново за зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов след конгреса на партията. В признатата декларация се показва курс към предварителни избори, съставяне на избирателен щаб, държавно управление в сянка и да са безкомпромисна съпротива.

" По това нямаше никакви диспути, партията твърдо е застанала зад тези цели ", акцентира Митов. По думите му при обстановка, когато " против партията се води война напряко, има потребност от мощно водачество и обединени към Генерала ". Според Даниел Митов те постоянно са се опитвали да оказват помощ на държавните управления - - и служебните, и настоящето - с градивни ясни препоръки.

" Когато лятото предложихме да ребалансират енергийния микс, да компенсират бизнеса доста съществено, тъй че да не влезнем в серпантина от покачване на цените, те не ни послушаха, тогава и синдикатите се съгласиха с нас, не ни послуша и настоящето държавно управление и виждате до какви обстановки стигнахме ", уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Спекулата е част от пазарната стопанска система по принцип, само че сега най-големият търгаш е страната, съобщи Даниел Митов. И даде образец с индустриалната и продажната цена на тока от АЕЦ " Козлодуй ". От ГЕРБ са предложили със свръхпечалбата от този ток държавното управление да компенсира бизнеса, с цел да не се постанова бизнесът да покачва цените на съществени артикули.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР