В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната

...
В Гърция се е провела операция за арестуването на издирваната
Коментари Харесай

Операция по залавянето на българката, която задигна 4 милиарда долара чрез измами с криптовалута

В Гърция се е провела интервенция за арестуването на търсената от ФБР, Европол и Интерпол българка Ружа Игнатова, оповестява гръцкото издание " Катимерини ", като се позовава на чудесно осведомени източници от гръцката полиция.

Ружа Игнатова, известна още като " Кралицата на криптовалутите ", се качва на полет от София за Атина през 2017 година и изчезва безследно. 

Преди това тя съумява да открадне най-малко 4 милиарда $ от нищо неподозиращи жертви, посредством комплицирана машинация с подправената криптовалута OneCoin, напомня " Катимерини ".

Пет години след изгубването на следите ѝ, издирването ѝ, стартирано от ФБР, Европол и Интерпол, е по-активно от всеки път, отбелязва гръцкото издание.

Според неназовани гръцки полицейски чиновници, Гърция можело да се окаже " крайъгълен камък " за решаването на случая с изчезналата Ружа Игнатова, която се дефинира в международен мащаб като " жена дезертьор номер 1 ".

Според източници на гръцката полиция, преди дни имало оперативна информация от Гърция и чужбина, че Игнатова е в южната ни съседка и организира срещи с избрани хора. 

След дълготрайно търсене обаче информацията не се е удостоверила, оповестява още " Катимерини ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР