В Гърция обявиха облекчаване на мерките срещу пандемията от 14

...
В Гърция обявиха облекчаване на мерките срещу пандемията от 14
Коментари Харесай

Гърция разреши свободното придвижване

В Гърция оповестиха облекчение на ограниченията против пандемията от 14 май, когато стартира и туристическият сезон. Премахва се наложителното изпращане на SMS при излизане на открито. Остава вечерният час след среднощ, съобщи БНР.
От петък, 14 май, когато публично стартира и туристическия сезон,отпада условието за изпращане на смс при овакантяване на дома.Премахва се също и органичението за овакантяване на региона.Свободно може да се пътува из цялата страна. Преди качване на ферибот на всички пасажери без изключение ще се прави бърз тест за ковид, заяви здравният министър Кикилиас.
 Гърция уважава светите братя Кирил и Методий Гърция уважава светите братя Кирил и Методий
Православната черква в Гърция отбелязва празника на светите братя Кирил и Методий, предава БНР. В Солун два храма носят тяхното име. В...
, като е неразрешено придвижването от 0 часа и 30 минути до 5 часа сутринта. Заведенията ще одобряват клиенти с удължено работно време.
За извършване на покупки от магазините за нехранителни артикули към този момент не се изисква опазване на час, само че ще се съблюдава строго броят на клиентите да дава отговор на комерсиалната повърхност, акцентира гръцкият здравен министър.
Остават непроменени изискванията за влизане в страната като ПСР тест се изисква и за деца над 5 годишна възраст. На границите изборно ще се тестват туристите.
Маските остават наложителни както в затворени пространства, по този начин и на открито.
 Обявиха по кое време стартира туристическият сезон в Гърция Обявиха по кое време стартира туристическият сезон в Гърция
Гърция приключва последните стадии на подготовката си за формалното разкриване на туристическия сезон в страната на 15 май, събота, написа...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР