В Гарнизонния параклис (Garrison Chapel) в Лондон бе открита изложба

...
В Гарнизонния параклис (Garrison Chapel) в Лондон бе открита изложба
Коментари Харесай

Най-голямата изложба от акварели на принц Чарлз откриха в Лондон

В Гарнизонния параклис (Garrison Chapel) в Лондон бе открита галерия от 79 акварела на принц Чарлз - най-голямата до момента галерия на негови произведения, заяви „ Евронюз ”.

Принц Чарлз, най-големият наследник и правоприемник на кралица Елизабет II, стартира да рисува през 70-те години на предишния век и показа, че това го придвижва „ в друго измерение “.
Кралица Елизабет II е почнала да предава властта на принц Чарлз
Историкът Ед Оуенс, който учи английската монархия, счита, че към този момент е почнал развой по предаване на кралската власт от Елизабет II...
Прочети повече
Неговите картини изобразяват пейзажи от места, които е посещавал по време на своите пътувания, от Шотландските планини и Уелс, до Прованс в Южна Франция и Танзания в Източна Африка.

Кураторката на изложбата Роузи Олдертън изясни, че принцът " доста обича да рисува по време на пленер ".

" Той обича да е на открито, измежду природата, и доста приказва за това, че фотографията няма същия резултат като живописта, тъй като избира да улавя същността на местата ", добавя тя.

В галерията е изложен и гоблен, основан по една от картините на принца - " Изоставената вила на остров Строма " от Бен Хаймерс.
Парче от сватбената торта на Чарлз и Даяна продадено на търг
Сватбата на принцеса Даяна и принц Чарлз вечно ще бъде запомнена като една от най-красивите церемонии в историята, само че от този момент са из...
Прочети повече
Изложбата може да бъде посетена в Лондон доникъде на февруари.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР