В гардероба на всяка една жена обезателно трябва да има

...
В гардероба на всяка една жена обезателно трябва да има
Коментари Харесай

Жартиери и дамски чорапи – неустоима комбинация

В дрешника на всяка една жена обезателно би трябвало да има най-малко един чифт чорапи с жартиери. Но отношението към носенето на подобен вид дамски чорапи е много друго. За някои това е разкош, а за други дами е същински тест, тъй като се изискват специфични умения, с цел да се носят вярно чорапите с колан вид жартиер. Ако съумеете да се научите по какъв начин да употребявате вярно този мекушав детайл от облеклото, то тогава сигурно ще се радвате на секси визия, с която несъмнено ще се харесате на стремежи мъж.

Широкият колан за жартиер не е единствено хубав аксесоар за съблазняване. Той може и да има практическа функционалност – да хване чорапите крепко в горната част. За да не се притеснявате от носенето на жартиери на драго сърце, а не да се притеснявате. От ви  предлагаме да запомните съществени правила за това по какъв начин да ги ползвате:

Коланът жартиер би трябвало да е определен вярно, с цел да не се усуква. Някои модели се продават в компект с дамски чорапи, а в други случаи си ги избирате настрана. Когато подбирате, уверете се, че има четири връзки в долната част. Те са нужни, с цел да захванат от двете страни чорапите и да ги фиксират добре.
Ако си вземате настрана колан с жартиер, вземете със себе си и чорапите и изпробвайте. Преди да излезете, разходете се у дома няколко минути, с цел да сте сигурни, че коланът ги държи задоволително добре.
Коланът и вашите дамски чорапи би трябвало да са в естетика с бельото ви и е добре да са направени от същия материал. Това важи и за цвета.
Важно е също знаете какви дамски чорапи са нужни за колана. Изберете такива с необятен кант, тъй като той доста по-лесно ще се фиксира на жартиера. Също затяжките на колана жартиер би трябвало да са задоволително постоянни, може и да ползвате железни скоби, в случай че нямате алергия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР