В Гана продължават да водят Франсис Нар за футболист на

...
В Гана продължават да водят Франсис Нар за футболист на
Коментари Харесай

В Гана все още смятат, че Нар е футболист на Левски

В Гана не престават да водят Франсис Нар за футболист на Левски, макар че от средата на предходната седмица крилото към този момент е свободен сътрудник. “Сините” разтрогнаха контракта на играча, който след Нова година ще може да премине в който клуб пожелае, освен това без пари.

Най-големият уебсайт в африканската страна ghanasoccernet.com продължава да твърди, че фланговият състезател се възвръща от травма и това е повода той да не се появява на терена в мачове на Левски. Истината е, че той изобщо нямаше контузия, а от началото на септември бе отхвърлен от първия тим.

" Нар към момента не е оздравял от контузия, а неговият Левски победи с 1:0 Верея ", написа изданието в обзора си за представянето на ганайските футболисти зад граница. То отбелязва мощните игри на Охене за Берое и Байду за Септември.

" Атакуващият халф Карлос Охене означи втория си турнирен гол за сезона при триумфа с 2:0 над Славия. Ишмаел Байду се появи в игра в 46-ата минута, а Септември стигна до 1:1 с Ботев ", се споделя в материала.

Първа лига 18 кръг, сряда 29 ноември  Дунав 17:30  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР