В гамата на различните марки от Volkswagen Group често можем

...
В гамата на различните марки от Volkswagen Group често можем
Коментари Харесай

VW, Seat и Skoda ще споделят още повече части

В гамата на другите марки от Volkswagen Group постоянно можем да срещнем идентични коли, продавани под разнообразни модели и с дребна разлика във визията. Често те споделят една и съща платформа и задвижван, само че с разлика в осъществяването, качеството и цената. Сега приликите сред тези модели ще станат още по-големи, откакто Volkswagen Group разгласи, че марките ще споделят още повече елементи и съставни елементи.
`VW,

По този метод от групата желаят да усилят успеваемостта при създаването и сглобяването на коли с към 20%. Според думите на един от шефовете на Volkswagen, компанията е губела прекалено много време в предишното, с цел да се състезават между тях.



В бъдеще разликите сред главните марки във Volkswagen Group ще бъде главно в дизайна. Подобно нещо към този момент видяхме при последното потомство от триото Volkswagen Polo, Seat Ibiza и Skoda Fabia, които споделят огромна част от съставените елементи си, само че с присъщ за марката дизайн. Очаква се по сходен метод да бъде и с последното потомство Volkswagen Passat и Skoda Superb, което доста би трябвало да понижи разноските за в бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР