В галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 на 11.01.22 г.

...
В галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 на 11.01.22 г.
Коментари Харесай

Новият арт сезон в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 открива художникът Константин Константинов с изложба Тишина

В изложба Vivacom Art Hall Оборище 5 на 11.01.22 година от 18:30 ч. в Салонната зала се открива първата от Арт календата за 2022 година галерия на Константин Константинов. Ще бъдат показани 25 платна на художника обединени под името „ Тишина “. Изложбата ще продължи до 05.02.2022 година , обичайно с вход свободен. Творби на Константин Константинов могат да бъдат закупени само единствено във Vivacom Art Hall Оборище 5. Галерията има извънредните права да съставлява художника като част от програмата й за поддръжка на съвремените български актьори.
" Само високото изкуство може да укроти егоцентризма на четката ”, споделя Константин Константинов. Творбите в изложбата са мощно наслоени маслени творби. Всяка творба е директна провокация към човешкото въображение. Tе влизат в разговор сред фена и създателя,  като медиатор. " Тишина " съдържа определени картини, отразяващи динамичността на постигнатите интенции.

Константин Константинов е роден през 1985 година в гр. Пловдив. Завършва Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий ”, Факултет по изкуствата. Реализирал е над двадесет независими изложения на влиятелни места в България и в чужбина, като дебютът му е в изложба „ Алфа Арт “ в Ню Джърси, Съединени американски щати. Негови бутикови произведения са част от национални и интернационалните сбирки. Твори в ателие на един от високите етажи в индустриалната зона в Тракия (Пловдив).
Изобразителните качества на Константин Константинов откриваме в платна, които оформят необятен диапазон от колоритни стойности и формати, цветове и фигури. Основните задания на неговото творчество е в основаването на знаци и системи от знаци.
На чаша вино с Модернистите на XX век в Галерия Vivacom Art Hall
Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5 отбелязва своята 10 годишнина с формалното разкриване на галерия, отдадена на огромните „ Модер...
Прочети повече
Експозицията може да бъде прегледана от 12.01.22 година до 05.02.22 година в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5.

*В Галерията се съблюдават всички противоепидемични ограничения, позволяват се хора единствено с показан зелен документ от: имунизация, преболедуване, пср тест/ антигенен тест. Повече информация може да откриете на: vivacomoborishte5.com

Още от АРТ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР