В Габрово и Трявна все още има абонати, които все

...
В Габрово и Трявна все още има абонати, които все
Коментари Харесай

В Габровска област има абонати, които четири денонощия са без ток

В Габрово и Трявна към момента има клиенти, които към момента са без ток. Бедственото състояние в Трявна остава в действие. До всички дребни обитаеми места в общината към този момент е обезпечен достъп.

В Габровско, както и в други региони на страната, има обитаеми места, чиито поданици са без ток четири денонощия.

Уверенията са, че ще бъдат захранени още довечера, съобщи БНР.

Всички републикански пътища на територията на Габровска област са проходими, а снегопочистващата техника е достигнала и до дребните обитаеми места в Балкана.

За нормализирането на ситуацията помогнаха вятърът и слънчевите лъчи и през днешния ден към този момент снежните и заледени тротоари и пътните настилки в Габрово са чисти.

В центъра на града денем към момента стояха скършени и преведени от тежкия сняг дървета. Жители на кварталите се оплакват, че не е почистено.

Майка на две деца с увреждания от един от отдалечените квартали – Русевци, към този момент трети ден не може да изпрати децата си на учебно заведение.

" Стоим затворени у дома, тъй като Общината не мисли за крайните квартали на града. От понеделник беше оповестено бедствено (положение), неучебен ден, само че във вторник, в сряда няма по какъв начин профилираният превоз да пристигна до у дома. В прилежащ квартал бусът е  забуксувал и е закъсал, а при мен - парадокс, там е усойно ", описа тя пред БНР.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР