В еврозоната можем да влезем тогава, когато българската икономика и

...
В еврозоната можем да влезем тогава, когато българската икономика и
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: По искане на БСП Тагарев ще отговаря в НС за безобразията си

„ В еврозоната можем да влезем тогава, когато българската стопанска система и българските жители сме подготвени за това. А това ще стане, когато получим всички отчети и разбори по какъв начин такова влизане ще ни се отрази - дали то ще е по-скоро потребно или по-скоро нездравословно. Ние поискахме подобен отчет от Българска народна банка, само че подобен към момента няма. " Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Борислав Гуцанов пред NOVA News.

„ Когато се взема такова решение, то би трябвало да е, тъй като е потребно за страната, а не тъй като някой извън ни кара. Не е обикновено това да стане без разбора на Българската национална банка ", акцентира той.

Гуцанов уточни, че формалният старт на подготовката на Българска социалистическа партия за изборите за Европейския парламент ще бъде даден на съвещанието на Националния съвет на партията тази събота.

„ Номинациите стартират от главните партийни организации, след което минават през конференциите ни и след това се преглеждат от Националния съвет ", изясни партийната процедура той.

По неговите думи, положителният резултат на Българска социалистическа партия на локалните избори, като една от единствено двете парламентарно показани партии, които усилват броя на кметовете си, не успокоява, а окуражи социалистите за идния избор.

„ По предложение на Българска социалистическа партия в четвъртък Народното събрание ще изслуша министър Тагарев за визитата му в Съединени американски щати и безобразията, които наприказва в последните дни. И другото, което касае доста българи - чуване на министър Цеков и министър Радев за санирането и енергийната успеваемост на жилищата. Ще бъде забавно за българските жители съвещание ", анонсира Борислав Гуцанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР