В Европейския парламент малко по-късно ще започнат дебати за ситуацията

...
В Европейския парламент малко по-късно ще започнат дебати за ситуацията
Коментари Харесай

Евродепутатите и военните министри от НАТО обсъждат напрежението с Русия

В Европейския парламент малко по-късно ще стартират диспути за обстановката към и Украйна с присъединяване на висшия представител на Европейския съюз за външната политика Жозеп Борел.

Министрите на защитата на също ще разискват увеличение на отбранителния си потенциал на фона на напрежението сред Запада и Москва.

В особено послание към нацията, американският президент Джо Байдън сподели, че дипломатическо решение на рецесията с Украина към момента е постижимо, само че съветската опасност остава.
свързани новини9070на 13.02.20227046на 09.02.2022
В телефонен диалог нощес с министъра на външните работи на Сергей Лавров, държавният секретар на съединените щати Антъни Блинкън е изискал достоверни и проверими данни за понижаване на напрежението, оповестиха от Държавния департамент.

Руският президент Владимир Путин и немският канцлер Олаф Шолц изрекоха общо мнение, след тричасови договаряния в Кремъл през вчерашния ден, че рецесията в Украйна би трябвало да бъде преодоляна посредством използването на минските съглашения.

Руският представител в Организацията за сигурност и съдействие в Европа не се яви на съвещанието във Виена, свикано незабавно по искане на Украйна, поради апела на съветския парламент към Кремъл да признае Донецк и Луганск за самостоятелни републики.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР