В Европейския ден на спорта в училище ОУ “ Антон

...
В Европейския ден на спорта в училище ОУ “ Антон
Коментари Харесай

Клъцнаха лентата на обновения физкултурен салон в ОУ Антон Страшимиров

В Европейския ден на спорта в учебно заведение ОУ “ Антон Страшимиров ” откри актуализирания си физкултурен салон. Спортното оборудване е с чисто нова износоустойчива настилка, боядисани стени, нови санитарни възли и съблекални и нови енергоефективни осветителни тела.

„ Днес, в деня на Европейския ден на спорта в учебно заведение, откриваме актуализирания физкултурен салон в ОУ “ Антон Страшимиров ”. Другата добра вест е, че до няколко седмици стартира и преобразяването на учебния двор, с цел да могат децата да спортуват в едни модерни условия. Благодаря на бургаските учители по физическо образование и спорт за усърдието им да увличат учениците и да ги подтикват към физическа интензивност “, показа по време на церемонията кметът Димитър Николов.

Веднага след откриването на актуализирания салон, гостите участваха на разкриване на стена на славата с изявени спортисти и национални състезатели, учили в ОУ „ Антон Страшимиров “.

Над 300 възпитаници от образователното заведение се включиха през днешния ден в отбелязването на Европейския ден на спорта в учебно заведение.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР