В Европа се намират някои от най-добрите ски писти в

...
В Европа се намират някои от най-добрите ски писти в
Коментари Харесай

Обявиха най-добрите ски дестинации в Европа: Банско на шесто място в топ 10,  писта Алеко води класацията  

В Европа се намират някои от най-хубавите ски писти в света, а някои от тях са даже много налични, вярвате или не, написа Time Out.

Въпреки че цената на ски картата и хотела са от огромно значение, има и доста други фактори, които би трябвало да се вземат поради при резервирането на ски пътешестване, като да вземем за пример дължината на пистите, броя на хотелите и лифтовете и други

Ново изследване на SportsCover Direct изследва всички тези фактори, като употребява данни от skiresort. info, с цел да разкрие ски дестинациите с най-хубави резултати в Европа. Освен дължината на пистите и броя на хотелите, в изследването са взети поради курортите с най-голяма надморска височина, разликата в надморската височина и общия рейтинг на звездите.

На първо място с оценка 74, 2 от 80 се класира писта " Алеко " в България. " Наблизо има 197 хотела, а междинната цена на дневната въжен превоз карта за възрастен е 26 евро (22 паунда). Нелоша стойност, нали? ", отбелязва изданието.

На второ място е курортът Стража в Румъния, който получава 72 точки от 80, а на трето място е Равна планина в Босна и Херцеговина със 71, 8 точки от 80.

Изненадващо, Франция се появява в този лист едвам на осмо място, а швейцарските курорти въобще не са включени, макар че Цермат неотдавна беше разгласен за най-хубавата зимна дестинация в Европа в друга ранглиста. Разгледайте листата по-долу, с цел да видите останалата част от първата десетка.

Най-добрите ски дестинации Европа:

1. Алеко, България
2. Стража, Румъния
3. Равна планина, Босна и Херцеговина
4. Торник - Златибор, Сърбия
5. Колашин 1450 и Колашин 1600, Черна гора
6. Банско, България
7. Мало Игман, Босна и Херцеговина
8. Сеуз 2000, Франция
9. Маврово - Заре Лазарески, Северна Македония
10. Алпе дю Гранд-Сер, Франция

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР