В Европа се изпират стотици милиарди годишно и много малка

...
В Европа се изпират стотици милиарди годишно и много малка
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев: Трябва да устоим на натиска за Р. Северна Македония

В Европа се изпират стотици милиарди годишно и доста дребна част от тези противозаконни транзакции биват спирани. Знаем, че когато успеем да обезвреждаме финансовия поток към незаконните и терористични организации тогава съумяваме и доста по-ефикасно да се борим с тях. Това разяснява в предаването „ Лице в лице “ по БТВ евродепутатът от ЕНП.

„ Приема се нов правилник за битка с прането на пари и в него се планува да се сътвори общ европейски орган, който да координира и надзирава битката с прането на пари в Европейски Съюз. Това досега се прави от 27 органа в страните “, добави той.

Едно от предложенията е седалището на организацията да е в София.

Евродепутатът разяснява и митинга на „ Възраждане “ против зеления документ.

„ Да се опиташ по този метод да влезеш в българския парламент, да разбиеш вратата, надали по някакъв метод ще затвърди позициите ти. Да, би трябвало да има спор в обществото. Такъв съществува, само че дано дебатът да се води от хора, които са движимости в тази материя “, съобщи той по тематиката за митинга против зелените документи през вчерашния ден.

Във връзка с позицията за Р. Северна Македония, съобщи: „ Горе-долу от година и половина отстояваме тази позиция (б,р. за Северна Македония), от този момент са и офанзивите към България. Често пъти тези офанзиви опират до националната сигурност. В Екологичен потенциал, основно от левия бранш, нон-стоп има офанзиви против България, против сътрудниците ми, които са много дейни по тематиката за С. Македония “, изясни евродепутатът.

Той добави, че би трябвало да устоим на този напън и по никакъв метод да не се продава българския народен интерес против каквито и да било други облаги – било то визи или приемане в „ Шенген “.

„ Искаме единствено едно – договорът, който е подписан преди няколко години за добросъседство, да се съблюдава “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР