В Европа очевидно се работи на всички фронтове за масовата

...
В Европа очевидно се работи на всички фронтове за масовата
Коментари Харесай

Гениално! Ваксинираш се в публичния дом и ти отбиват от цената

В Европа явно се работи на всички фронтове за всеобщата имунизация на популацията, както можем да се досетим от новината, че в Австрия започнаха да бият ваксини в обществените домове.

Във Виена, с цел да насърчат допустимо най -голямото имунизиране на популацията, непрестанно се работи за разширение на мрежата от пунктове за имунизация против ковид, а в този момент в битката срещи пандемията се включва и паметен обществен дом.

Бордеят Fun-palast разгласи стартирането на акцията "ваксинирай се при нас ". От 1 ноември всеки искащ ще може да се имунизира против ковид в известния виенски обществен дом, което обезпечава и специфичен ваучер за отстъпка, споделят от администрацията на обществения дом.

"Това несъмнено е най -атрактивният вид за имунизация. Както нормално, всеки може да пристигна в нашият обществен дом без никаква спогодба и да получи ваксина ", сподели мениджърът на бордея Питър Ласкарис.

Нещо повече, Fun-palast предлага и безвъзмездна втора доза от имунизациите, както и нужния електронен документ за ваксина.

Ласкарис споделя, че гостите в обществения дом, които са женени или имат връзка, към този момент самоуверено могат да кажат: "Скъпа, през днешния ден бях на паметника на Густав Климт (който се намира пред сградата), с цел да се имунизирам ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР