В Европа не са много клубовете, които могат да си

...
В Европа не са много клубовете, които могат да си
Коментари Харесай

Забравен на скамейката в Манчестър Юнайтед се надява на трансфер в Реал Мадрид

В Европа не са доста клубовете, които могат да си разрешат да държат на аварийна пейка състезател от ранга на Дони ван де Бек, само че ето, че Манчестър Юнайтед е тъкмо подобен тим. Времето обаче за гения отлита и съгласно DefensaCentral той е разговарял с сътрудника си, с цел да се опита да му уреди трансфер в Реал Мадрид.

Нидерландецът дойде на „ Олд Трафорд “ през 2020 година, само че за сезон и половина записа едвам 39 участия във всички шампионати, като съвсем всички бяха като промяна след полувремето.

Година по-рано пък той попадна в листата с претендентите за „ Златната топка “, с помощта на фамозното му показване с фланелката на Аякс.

В Реал Мадрид към момента се търсят заместници на Тони Кроос, Лука Модрич и Касемиро, само че за в този момент тримата наподобяват непоклатими даже и след идването на Карло Анчелоти.

Италианецът въпреки всичко осъзнава, че рано или късно ще се наложи да им даде отмора, а и не е изключено хърватинът скоро да окачи и бутонките. Клуб от ранга на „ белия балет “ няма по какъв начин да си разреши да остане без конкуренция, когато това стане.

Manchester United midfielder Donny van de Beek has asked his agent to secure him a move to Real Madrid. (DefensaCentral)
— Transfer News Central (@TransferNewsCen)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР