В Евертън още се отърсват от шока с напускането на

...
В Евертън още се отърсват от шока с напускането на
Коментари Харесай

Интересно: Евертън гледа легенди на Ливърпул за нов мениджър

В Евертън още се отърсват от шока с напускането на Карло Анчелоти, който през вчерашния ден изненадващо се завърна отпред на Реал Мадрид. Италианецът изкара единствено един сезон на "Гудисън Парк ", в който "карамелите " приключиха на разочароващото десето място място.

Въпреки това в Евертън имаха дълготраен проект, обвързван с Анчелоти. Сега клубното управление би трябвало да реагира бързо и допустимо най-скоро да откри най-подходящия му заместител. Според медиите на Острова сега три имена се открояват като любимци за мениджърския пост в Евертън. Това са Нуно Еспирито Санто, който неотдавна напусна Уулвърхамптън, някогашният треньор на Борнемут Еди Хау и някогашният мениджърът на "карамелите " Дейвид Мойс, който изведе Уест Хам до шестата позиция във Висшата лига.

Най-интересен е слухът, свързващ Евертън с легендата на градския противник Ливърпул Стивън Джерард. Въпреки че съгласно The Athletic неговото име е в листата, мъчно е да се повярва, че ще се стигне до такава развръзка. Бившият управител на аления клуб от Мърсисайд Рафаел Бенитес също е измежду вариантите, както и Пауло Фонсека, Роберто Мартинес и Ерик Тен Хаг, прибавя The Athletic.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР