В Етър възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач

...
В Етър възстановиха всички контузени преди очаквания с интерес мач
Коментари Харесай

Етър вдигна контузените, в пълна готовност за ЦСКА-София

В Етър възвърнаха всички контузени преди упования с интерес мач против ЦСКА-София. Добрата вест от стадион " Ивайло " е, че всички футболисти към този момент упражняват пълноценно, откакто в заниманията се включиха Никола Колев и Яни Пехливанов. Напълно възобновени са и голмайсторът Дани Младенов и Флорент Боджадж.

Младенов към този момент изигра 70 минути при гостуването на Дунав, до момента в който Фло Боджадж бе записан измежду запасите, а Никола Колев и Пехливанов останаха отвън групата заради контузии. Така за първи път от началото на сезона старши треньорът Росен Кирилов ще разполага с всички свои футболисти, с изключение на към момента възстановяващия се след тежката травма Иван Петков.

Настроението в Етър е положително след успеха с 2:0 в последния кръг в Русе. Играчите се готвят за здрава борба против ЦСКА-София, който пък загуби последните си две гостувания – с 2:1 от Берое и с 1:0 от Локомотив (Пд). Мачът, който по предварителна стратегия трябваше да се играе в петък, бе пренасрочен за 30 октомври (сряда) от 18:30 ч. на стадион " Ивайло ". Очаква се в идващите дни от клуба да разгласят по кое време ще бъдат пуснати билетите в предварителна продажба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР