В Ергенът става все по-интересно и скандално. През следващите два

...
В Ергенът става все по-интересно и скандално. През следващите два
Коментари Харесай

Алек Младенов в шок от комплексите й: Единствено тя отказа да се покаже без грим пред него!

В " Ергенът " става все по-интересно и скандално. През идващите два дни ще станем очевидци на следващите свиреп кавги сред момите като две от тях ще си тръгнат от имението вечно. Алек Младенов ще вземе извънредно тежко решение на следващия ден вечер и ще изгони участничка, която чакахме да продължи.

Повече от необичайно ще е държанието на едно от девойките обаче, което само няма да се съгласи да извърши желанието на ергена на втория вечерен коктейл - в четвъртък. Алек ще помоли всички да махнат формалните рокли, натруфените прически и тонове грим, с цел да се покажат напълно естествени и натурални - с измити лица и без макиаж.

Е, всички ще откликна на молбата му, като се изключи една, която изрично ще се възпротиви. Тя няма да пожелае да се появи без грим, което ще учуди ужасно доста Младенов.

" Защо не ми даваш това право да те видя без грим? Нали това е нещо напълно обикновено за всяка двойка?! ", ще я попита синеочкото, а отговорът на момата ще потресе и него, и останалите девойки, и феновете.

Интересни моменти предстоят в шоуто, които ще забележим още от довечера.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов имението грим Ергенът без грим
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР