В Ергенът има плюс сайз моделка и въпреки че Пам

...
В Ергенът има плюс сайз моделка и въпреки че Пам
Коментари Харесай

А я нарекоха "дюнер"... Плюс сайз моделката от "Ергенът" всъщност е фитнес инфлуенсър!

В " Ергенът " има плюс сайз моделка и макар че Пам се появи като една умна и възпитана дама, тя беше нападната вербално от други девойки в риалитито, наричащи я " дюнер ". Уви, в мненията в социалниге мрежи хейтът поради външния ѝ тип също е налице. 

Но, както и предполагахме, разбрахме прекомерно малко за Пламена, както е същинското ѝ име, от първия епизод на шоуто. Защото макар че е плюс сайз моделка, Пам нито се тъпче с дюнери, нито си намира оправдания, с цел да не върви в залата. Както да вземем за пример съобщи една от участничките, казвайки, че в случай че напълнее, отива непосредствено при лекаря и нямало да се поти в залата.

Виж още: Мачкай, Гена: Айлин Бобева от " Ергенът " се изфука, щракна се първа с Евгени

В Instagram Пам приказва с същинска пристрастеност за третировките си, като обичани ѝ били тези за долна част. Така да вземем за пример моделката избутва с крайници цели 200 кг.! Впечатляващо, нали?

Всъщност една от главните аргументи Пам да стартира с тренировките, е фактът, че тя е асматик и тренира, с цел да диша по-добре. Затова, признава тя, кардио упражненията са неизменима част от рутината ѝ във фитнеса. 

Виж още: Той е офлайн, само че онлайн го обожават! Всички полудяха по Ванката от " Един за различен "

Дълго време Пам събирала кураж, с цел да отиде в залата, само че тази, в която тренира сега, била измежду дребното, в които не я гледали с неприятно, до момента в който тренира. 

От сторитата, изявленията и онлайн наличието ѝ като цяло, виждаме, че е и почитател на здравословното хранене, а известните марки постоянно избират да работят точно с нея.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР