В ерата на всякакви инстаграмърки, хакове за гримове и т.н.,

...
В ерата на всякакви инстаграмърки, хакове за гримове и т.н.,
Коментари Харесай

Натуралното е най-доброто: Доказателството, че и родните мацки са секси без грим

В ерата на всевъзможни инстаграмърки, хакове за гримове и така нататък, натуралното като че ли стартира да се губи. Няма нищо по-красиво от една доста леко подчертана женска хубост. Липсата на грим пък прави девойките още по-секси и привлекателни за мъжкото око. Ето няколко известни българки, които несъмнено наподобява супер без грим

Биляниш

Певицата е живото доказателство, че всяко момиче може да е секси и магнит за мъжете, когато е без грим. Наскоро Биляниш качи своя фотография в Instagram, на която няма капка грим и въодушеви последователките си да създадат същото.

Виж още: Тези три вида мъже изневеряват най-често 

Елизабет от " Игри на волята "

Бойната кокона, не се предава елементарно. Нежната ѝ осанка подвежда, че Елизабет е нежна и се предава елементарно, само че това не е по този начин. В Игри на волята пък станахме много пъти очевидци, че е една от най-яките и изцяло натурални мацки, а без грим е... жестока.

Виж още: Поглед към 8-ми март: сполучливите дъщери на известни българки 

Eва от Ергенът

Ева е известна и преди риалити предаването, в което в този момент взе участие. Тя обаче се отличава със 100% натурално тяло, прелестна кожа и е всячески красива. Тя едно от тези девойки, които наподобява по-добре без грим или с доста малко.

Нанси Карабойчева 

Ами, красиво момиче е! Няма потребност от повече пояснения.

Изображение: https://www.instagram.com/evatgofficial/, https://www.instagram.com/b_lyanish/, https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР