В ерата на социалните мрежи ежедневно се качват безгранично много

...
В ерата на социалните мрежи ежедневно се качват безгранично много
Коментари Харесай

Ето Кои Двойки Не Демонстрират Любовта Си В Социалните Мрежи

В ерата на обществените мрежи всекидневно се качват безгранично доста фотоси и статуси, оповестяващи къде сме сега, по какъв начин сме облечени, какво ядем, с кого приказваме и несъмнено, кого обичаме.

Концепцията на шерването на фрагменти от живота ни, е че тези, които не са директно покрай нас, в противоположен случай не биха разбрали – и няма нищо неприятно в това, написа Insider, представен от Блиц. Стремежът да се покажем положителни, красиви и щастливи в очите на другите не се е трансформирал доста през вековете.

Начинът, по който другите ни виждат, значително постоянно е оформял метода, по който ние самите се виждаме в личните си очи, съгласно общоприетите правила. Това се отнася с цялостна мощ и за персоналните ни взаимоотношения.
ПРИЗНАЦИ, ЧЕ ВРЪЗКАТА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЩЕ УСТОИ НА РАЗСТОЯНИЕТО
Можем да накараме себе си да се усещаме по-добре за една част от живота си, единствено като си мислим, че другите хора я виждат друго. Т.е. в случай че се усещаме неудовлетворени в една сфера от живота си, се стремим да получим прочувствено задоволство на друго място, да вземем за пример в обществените мрежи. Ако можем да се убедим, че други хора виждат нашите взаимоотношения като щастливи, ние се усещаме по-щастливи, защото подсъзнателно изместваме своята позиция.

Когато сме удовлетворени от живота ние по-рядко афишираме това в обществените мрежи със фотоси или постове. Това не значи, че ние в никакъв случай не вършим тези неща, само че когато животът ни прави толкоз благополучен, за какво ще желаеме да се отклоняваме от него? Когато една двойка е щастлива, тя не се нуждае от външно оценяване, с цел да почувства благополучие.

Радостта на двама души се показва в това да са дружно, а не непрекъснато да разгласяват, че са дружно. Те не се употребяват един от различен, с цел да потвърдят на света, че са щастливи, благи, почтени и атрактивни. Оказва се, че има противоположна пропорция сред положението на една връзка и непрекъснатото актуализиране на положението й в обществените мрежи.

ВАЖНО! ЕТО КОИ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАДЕШ НА ПЪРВА СРЕЩА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР