В епоха, в която почти всеки аспект от живота ни

...
В епоха, в която почти всеки аспект от живота ни
Коментари Харесай

TP-Link Archer AX80: Освободете силата на Wi-Fi 6

В ера, в която съвсем всеки аспект от живота ни разчита на мощна и постоянна интернет връзка, съществуването на благонадежден рутер е от първостепенно значение. TP-Link Archer AX80 се отличава измежду останалите оферти с набор от впечатляващи функционалности, които го трансформират в същинска мощност в света на Wi-Fi рутерите. В тази публикация ще се потопим във опциите на Archer AX80, изследвайки по какъв начин той може да революционизира вашата домашна мрежа.

Изключително бързи скорости и съгласуваност

Archer AX80 е оборудван с Wi-Fi 6 технология, осигуряваща зашеметяваща скорост. С до 4804 Mbps в обсега 5 GHz и 1148 Mbps в обсега 2,4 GHz, можете да кажете довиждане на буферирането по време на обичаните си сериали на Netflix. Насладете се на безпроблемен 4K стрийминг, игри без закъснение и стремително бързи изтегляния. Този рутер подсигурява, че даже и най-взискателните онлайн действия са леки.

Свързаността е това, с което Archer AX80 в действителност свети. Отличаващ се с 2,5 Gbps WAN/LAN порт, 1 Gbps WAN/LAN порт, три гигабитови LAN врата и USB 3.0 порт, този рутер обезпечава гъвкавостта и скоростта, от които се нуждаете за всички ваши устройства. Независимо дали включвате подпора за игри, настройвате мрежово устройство за предпазване (NAS) или споделяте файлове през USB, може да разчитате на този рутер.

Максимално покритие и ефикасна продуктивност

С четири High-Gain Dual-Band антени и усъвършенствана технология Beamforming, Archer AX80 подсигурява Wi-Fi покритие в целия ви дом. Кажете довиждане на мъртвите зони и се насладете на безпроблемното интернет преживяване във всеки ъгъл на къщата си. Независимо дали сте във всекидневната, спалнята или кухнята, ще се радвате на бърза и надеждна връзка.

Archer AX80 не предлага единствено скорост. Също по този начин той усъвършенства метода, по който разпределя тази скорост. Използвайки технологии като OFDMA и MU-MIMO, рутерът дейно доставя данни до голям брой устройства по едно и също време. Това значи, че даже в домакинство с голям брой свързани устройства, всяко от тях може да се наслаждения на безпрепятствено онлайн преживяване без закъснение.

Здрава процесорна мощност и сигурност

Под капака си Archer AX80 разполага с мощен четириядрен 1,6 GHz процесор. Подобно на обработващ мускул, той отстрани латентността и обезпечава постоянна и дружелюбна мрежа. Независимо дали хоствате сесии за онлайн игри или управлявате образован дом с голям брой свързани устройства, този рутер може да се оправи с всичко с лекост.

Поверителността и сигурността са от първостепенно значение за тези сюжети, тъй че Archer AX80 поддържа функционалност на VPN клиент, позволявайки на устройствата във вашата мрежа да имат достъп до VPN сървъри, без да е належащо да инсталирате VPN програмен продукт на всяко устройство поотделно. Това прибавя в допълнение равнище на сигурност и анонимност към вашите онлайн действия. В същото време TP-Link HomeShield издига вашата мрежова сигурност и надзор на идващото равнище. Защитете мрежата си от онлайн закани, внедрете постоянен наставнически надзор и получете достъп до голям брой варианти за ръководство и наблюдаване на мрежата. С HomeShield разполагате с инструментите за отбрана на вашата мрежа и сигурността на вашето семейство онлайн.

Съвместимост с OneMesh

Разширете вашето Wi-Fi покритие без изпитание, като свържете съчетаем разширител на обсег OneMesh. Това основава Mesh Wi-Fi мрежа, която покрива целия ви дом със мощен и непрекъснат сигнал. Край на битката с Wi-Fi мъртви точки или спиране на сигнала.

Интеграция на Amazon Alexa

За в допълнение улеснение Archer AX80 е съчетаем с Amazon Alexa. Можете да управлявате вашия рутер благодарение на гласови команди през устройствата ви, които поддържат Alexa. По този метод ръководството на вашата домашна мрежа е по-лесно от всеки път.

TP-Link Archer AX80 е Wi-Fi 6 рутер, който в действителност впечатлява. Със своите стремително бързи скорости, многостранни варианти за свързване, обстойно покритие и постоянен набор от функционалности, той е най-хубавият избор, както за софтуерни запалянковци, по този начин и за фамилии с голям брой свързани устройства. Кажете „ довиждане “ на мрежовите проблеми и „ здравей “ на безпроблемното онлайн преживяване с Archer AX80. Време е да издигнете домашната си мрежа на идващото равнище.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР