В епоха, в която липсваха възхитени лидери, Юрген Клоп беше

...
В епоха, в която липсваха възхитени лидери, Юрген Клоп беше
Коментари Харесай

Напускането на Юрген Клоп дава уроци за лидерите навсякъде

В ера, в която липсваха възхитени водачи, Юрген Клоп беше необичаен образец за подражателство. Германският футболен управител, който разгласи в петък, че подава оставка в края на този сезон след девет години в Ливърпул, предлага голям брой уроци на своите сътрудници в бизнеса и политиката.

Първо, той се трансформира в олицетворение на ръководената от него институция. Той постоянно се е представял не като елементарен технократ, а като човек, който обича ФК Ливърпул. След като се причисли към клуба като новобранец, той работи, с цел да разбере какво значи това за всички, които вземат участие в него. В своите обятия и прочувствени спринтове по тъчлинията (и от време на време в полето), колосът с най-радостната усмивка на футбола изрази възприятията на всеки почитател на Ливърпул.

Когато клубът завоюва първата си купа в британската лига от 30 години през 2020 година, той сподели: „ Никога не съм си представял, че ще се усещам по този начин, нямах визия “ и се разплака. Той сподели на последователите на Ливърпул: „ За мен е наслаждение д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР