В епизода тази вечер зрителите на NOVA се сблъскаха с

...
В епизода тази вечер зрителите на NOVA се сблъскаха с
Коментари Харесай

Симеон е първият обитател на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

В епизода довечера феновете на NOVA се сблъскаха с още една непредвидена изненада. В трети сезон на „ Игри на волята: България “ щe има загадка локация и един скришен боец. Тримата кандидати за последното място едвам на Арената схванаха, че единствено един от тях ще остане в предаването. Симеон разбра след успеха си, че ориста му отрежда да бъде 25-ият скришен участник в „ Игри на волята: България “ и да населява Плажа на отшелника.

За да извоюва мястото на първия аскет, Симеон съумя да победи в извънредно тежка борба двамата си съперници, макар че на финала лекоатлетът Златозар имаше доста преимущество. От през днешния ден отшелникът ще би трябвало да спи под намерено небе, да се бори със самотата и себе си, да опита да победи глада и да се изправи против природата. Единствената мотивация в безчовечен сложните условия ще бъде волята за победа. В трите племена даже не подозират за съшествуването на воина и тайната локация. Всеки от участниците, който загуби елиминационна борба ще би трябвало да се изправи против него в борба за оцеляване. Ако победи, ще заеме мястото му на безлюдния плаж и ще има опцията да продължи в играта за огромната премия. Воинът, минал през всички тежки тествания на Плажа на отшелника, ще има достойнството да изненада всички на крачка от финалите на надпреварата.

Междувременно, в първата нощна капитанска борба нежната Паулина съумя от раз да съкруши двамата си съперници – Неделчо и Андрей. Тя сподели силата на същинската жена-воин и с доста самообладание и лекост сграбчи успеха. Паулина бе изкушена от Ралица и Димо да вземе грошове и храна единствено за себе си, само че тя избра да занесе в племето си огън.

Какво ще се случи на първата номинационна борба? Кои племена ще се спасят и кое ще отиде на съвет? Кои ще бъдат първите номинирани и какви ще са аргументите? Гледайте първата номинационна борба и първия съвет за сезон на следващия ден вечер от 21:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Тате, думите “трудно ”, “сложно ” и “тежко ” синоними ли са? Бащата въздъхва: - Не са, сине. Трудно е да откажеш почерпка. Сложно е да се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниРайън: Връщаме се към обстановка, в която не бихме желали да попадамеРегистрацията в електронната система „ Преброяване 2021 ” към този момент е възстановенаКацаров: Заради ГЕРБ и Коронавирус българите живеят по-малкоРешението на Касационния съд основава проблем за „ Лафарж ”Румен Радев удостои с Почетния знак на президента българските спортисти, постигнали медали на летните Олимпийски и Параолимпийски игри в ТокиоНито ще понижат броя на хоспитализациите и умрелите от COVID-19Действията на българските управляващи са били непропорционално тежки против двамата жалбоподатели " Имам я ", написа в Twitter американската галактическа организация от името на шестколесния си марсоходОтношенията ми със Стойчо Кацаров бяха прелестни досега, когато трябваше да освободя брачната половинка му от работа, разкрива някогашният здравен министърНад 60% от явилите се въобще не са работили по 41-ва задачаТе желаят също два пъти в седмицата да има тестване на всички възпитаници, след приемането на позволение от техните родителиСлед интервенцията момиченцата най-накрая могат да се видят една другаТо е било учредено на 2 септемвриДаряването на препаратите на AstraZeneca провокира напрежение сред здравния министър Стойчо Кацаров и ГЕРБ setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = " text/javascript " ; scr.src = " https://b.grabo.bg/netinfo/special/vesti_dealbox_resp.php?affid=20492&r= " +Math.round(Math.random()*10000); scr.setAttribute( " async ",true); $(document.body).append(scr); },1
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР