В епизод от шоуто Ергенът“, Евгени Генчев лично сподели, че

...
В епизод от шоуто Ергенът“, Евгени Генчев лично сподели, че
Коментари Харесай

Евгени Генчев живеел с жена с две деца

В епизод от шоуто „ Ергенът “, Евгени Генчев персонално показа, че е гледал две непознати деца.

 

Той живеел с жена, която имала две деца. Това се случило малко преди да одобри да взе участие в риалитито. Не крие, че първоначално му било доста мъчно, само че добавя, че проблемите последователно се изгладили и точно тази връзка го трансформирала в индивида, който е през днешния ден.

 

Макар, че изслушва деликатно всичко споделено от претендентките за сърцето му, той мъчно споделя детайлности за себе си. Изключение в това отношение прави единствено Елена, която тази година минава за най-интелигентната участничка в шоуто, наред с пухкавелката Пам Велидис.

 

Той толкоз се отпусна пред Елена, която хвърли горнището на банския си и плува в басейна по ци*и, че й описа за връзката си с жена с две деца, малко преди да влезе в шоуто. От bTV несъмнено са инсталирали записа като са изрязали част от споделената от него информация. От описа му обаче излиза наяве, че по никакъв начин не му е било елементарно да се оправи с двете непознати деца. Чувствал се обезпокоен и изпитвал съществени връзки в общуването с тях първоначално.

 

Вложил доста такт и умения и в последна сметка съумял да се сближи с малчуганите. Когато се срещнал с въпросната дама, бил на 28-29 година Разкрива, че поради обстоятелството, че не бил узрял за такова премеждие, му било доста мъчно. Тъй като имал предпочитание обаче да се пребори с това, неумишлено се вкарал в проблематична обстановка. В последна сметка се стигнало до там, че децата го търсели за препоръки, а и той самият научил доста от тях. Връзката на Евгени с майката на тези деца, била дълга и сериозна, а раздялата – сложна.

 

След откровеното словоизлияние, Елена награди Евгени с целувка. Преди влизането му в шоуто, Евгени подготвял завръщането си в родния Пловдив. Той има намерение да се откри в наследствената къща, в която живял, откакто навършил 10-годишна възраст. Там е всичко, с което е привикнал, липсва му единствено „ стопанката на дома “, която се надява да откри в шоуто. Елена пък се надява, че може да е почтена господарка на пловдивската къща.

 

Татуираната редакторка също като него е от Пловдив, само че дълго време е живяла в чужбина. Върнала се от Берлин в България, откакто брат й изгубил детето си. Тъй като мъчно се справял с тежката загуба, се наложило да се върне, с цел да му помогне да излезе от тежката меланхолия.

 

Изглежда Евгени към този момент е подготвен да се задоми, стига да има жена, която да му роди наследници. Малко след излъчването на епизода с откровения, потегли мълвата, че пианистът възнамерявал да вдигне женитба с Елена след два месеца. Твърди се, че точно тя е победителката в риалитито, получила годежен пръстен от него.

 

Двойката обаче няма право да заяви за връзката си преди финала на сезона. Поради тази причина влюбените помолили за оптималната поверителност сватбената организация, която провежда събитието. Те възнамеряват сватбата да се състои в родния им Пловдив. Засега не излиза наяве дали това е следващият неоснователен слух или е истина, само че с времето ще се разбере.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Евгени Генчев „ Ергенът “ Елена Пам Велидис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР