“В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас

...
“В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Не ни въвличайте в предизборна кампания, ние управляваме, защото вие не можете

“В епицентъра на предизборната акция сме. Всеки един от нас го изпитва в личната си област на деяние и отговорности, които има. Налага ни се всекидневно да поправяме изкривени тълкования за решенията на служебното държавно управление ”. С тези думи се обърна към министрите си при започване на днешното държавно съвещание министър председателят Гълъб Донев.

“12 дни преди 2 април  ние може да заявим ясно пред обществото, че сме подготвени за изборите. Готови ли са обаче участниците в изборите за отговорностите, които предстоят след 2 април? Сега наподобява елементарно - всеки политически състезател нападна служебното държавно управление от покрива на своята къща от карти. Волно или несъзнателно ни въвличат в предизборната игра. За страдание, постоянно с небивалици и неистини “, акцентира той.

”Ние сме служебна власт.  Как ни назовават е без значение - техническо, краткотрайно или назначено държавно управление. Друго е значимо и ще го напомня, тъй като постоянно комфортно се не помни - в последните месеци страната се ръководи от служебно държавно управление поради неспособността на 48-ото Народно събрание да сътвори постоянна власт.

Това е повода да ни предстоят следващи парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраниците от 49-ото Народно събрание ще вземат решения за общото ни бъдеще в България ”, сподели още Донев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР