В епицентъра на нов скандал в рамките само на 3-4

...
В епицентъра на нов скандал в рамките само на 3-4
Коментари Харесай

Голям Скандал: Мюсюлмани Скочиха На Ваня Заради Гаври С Корана И Аллах

В епицентъра на нов скандал в рамките единствено на 3-4 дни попадна една от певиците на Митко Пайнера. След като наблюдателни почитатели изложиха Ваня, че в новия й клип “Дубай” в действителност се демонстрират фрагменти на небостъргачите на Чикаго, в този момент афектирани мюсюлмани я упрекнаха за гаври с Корана и Аллах.

В най-голямата фейсбук-страница за чалга вести “Поп фолк-news” бе качено яростно писмо. “В клипа Ваня се подиграва с мюсюлманите в България и международен мащаб. Тя танцува разголена в джамия (в реалност певицата не танцува в джамия, а на фона на фотоси с джамии – б.р.), а зад нея могат да се видят айети от свещения Коран, както и картини с имената на Аллах и пророка Мохаммед.

Въпросното видео е обработено с стратегия, само че това не я оневинява и с него тя наскърби над милион свои съграждани и хиляди мюсюлмани по света, написа Пик. Религиозните храмове са свещено място, без значение кой каква вяра изповядва. Тези неща нямат място в джамии, църкви и синагоги. Ние, мюсюлманите в България сме извънредно оскърбени от посягане и настояваме за опрощение от нейна страна, както и за събаряне на клипа от обществените мрежи. Понякога нещата, които вършиме за популярност просто не си струват”, написа в посланието.

В момента видеото не е налично на формалния канал на “Пайнер” в YouTube, откри Secret.bg. Най-вероятно продуцентът на компанията инж. Митко Димитров е разпоредил краткотрайното му събаряне от платформата, до момента в който всички гафове в него не бъдат отстранени.

Екипът, работил над скандалното видео, е от режисьор/сценарист: Иван Димитров – Torex и оператор Иван Иванов. Като цяло почитателите дефинираха “Дубай” като най-слабото видео на Ваня.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР