В емоциите и поведението си също може да изгубите мярката.

...
В емоциите и поведението си също може да изгубите мярката.
Коментари Харесай

Лъв И Скорпион Да Черпят, Но Алена Вещае Същинска Катастрофа През Идната Седмица За Тези Зодии!

В страстите и държанието си също може да изгубите мярката. Ако е належащо, намерете метод за уединение и усмиряване на страстите.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде ориентирано повече към вътрешния ви свят и интимните ви прекарвания, в сравнение с към работата – в професионалната сфера всичко ще върви безпрепятствено и надали ще срещате някакви компликации. В персоналния ви живот обаче е допустимо да изплуват проблеми, на които до момента не сте обръщали внимание.

Рак
Идната седмица ще е динамична, с промени, диалози и бягане напред-назад. Комуникацията с близките ще е дейна, допустимо е да си имате взимане-даване с административни служби. Не приемайте за чиста монета това, което другите ви споделят. Не започвайте нови неща, в случай че не се постанова.

Лъв
В интервала 16-22 март не мислете за другите – в този момент е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на близките, че се оценявате задоволително високо. Вниманието ви ще бъде ориентирано към финансовите въпроси. Тази тематика може да стане източник на различия с сътрудниците ви.

Дева
Задаващата се седмица е основна за вашия знак, тъй като през нея ще бъде сложено ново начало. При някои измененията ще бъдат неочаквани и може изцяло да преобърнат някоя сфера от живота. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, о съответните резултати ще се видят по-късно.

Везни
Опитайте се да се концентрирайте върху работата и всекидневните си отговорности, а не задълбавайте толкоз в личните си грижи и проблеми. Недейте да разпореждате кой какво да споделя или да прави. По-добре ще е да не предприемате прибързани и внезапни дейности.

Скорпион
Идната седмица може да се окаже прекомерно значима за тези от вас, които се занимават с креативна работа или са вложили душа и сърце в някаква активност или концепция. Възможно е да се случат забавни и непредвидени обрати – да вземем за пример най-сетне да получите късмет да реализирате концепциите си, да се изявите или да придобиете нов опит.

Стрелец
В средата на март надали ще съумеете да извършите действителна преценка за протичащото се изключително в случай че са забъркани усеща. Ще проявявате податливост да раздухвате всичко това, което притегля вниманието ви. Ще преувеличавате проблемите и ще се притеснявате излишно. Не си правете безапелационни заключения.

Козирог
За доста от вас седмицата ще бележи началото на позитивни промени в някаква област от живота. Те ще бъдат свързани с благоприятни условия за личностно, професионално или духовно развиване, а нищо чудно и с някакво премеждие – да вземем за пример пътешестване или образование в чужбина. Търсете значи в хора и условия.

Водолей
Вероятно ще изпитате облекчение, тъй като някои спънки и проблеми от предходните дни ще отпаднат и няма да се постанова да се напрягате изключително. Ще си улесните живота, в случай че забравите за думата „ изпитание “, защото събитията ще следват своята лична, а не вашата персонална логичност. Примирете се с това и не съжалявайте.

Риби
В началото на интервала ще сте по-емоционални в връзките си с близките. Ако сте обвързани, държанието на колегата ще ви визира много надълбоко и не е изключено да разсъни някои остарели страхове или терзания за бъдещето. Каквото и да се случва, по-добре е тъкмо в този момент да не си вършиме безапелационни заключения, тъй като ситуацията не е толкоз трагично, колкото наподобява.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР