В Еквадор няма гражданска война и има голяма разлика между

...
В Еквадор няма гражданска война и има голяма разлика между
Коментари Харесай

Българин в Еквадор: Тук няма гражданска война, заведенията са пълни

В Еквадор няма революция и има огромна разлика сред това, което се показва пред света и това, което се случва в реалност. Те го назовават въоръжен вътрешен спор. За да има революция, група от хора са събрани на етнически, набожен и политически принцип и би трябвало да завземе част от страната. Това разяснява пред bTV Владимир Стоичков - българин, който от години живее там и преподава публицистика в университета в Лоха.

„ Бягството на двамата пандизчии провокира една последна реакция – изкараха военните на улицата и провокираха въоръжени състояние. Вечерният час тук е съгласуван с работното време на моловете. Тук хората вървят на кино, да пазарят в супермаркетите, заведенията са цялостни. От години насам има напрежение, само че това се отдава на напълно друга логичност. Предполага се, че при промяната на властта, просто се смениха желанията с кой от картелите да се работи “, изясни още той.

Стоичков изясни, цитирайки експерти, че в Еквадор продукцията на друга е минимално, а страната е скъпа, тъй като служи като място, откъдето опиатите потеглят към Съединени американски щати и Европа. Там също се изпират парите.

" Тукашните банди са необразовани и дрогирани момчета, които в множеството случаи извършват поръчки. Една такава тайфа не може да аминистрира пет тона дрога на месец, както се показва. Логистиката се прави на доста по-високо равнище ", изясни нашият съотечественик.

Той добави, че в случай че това количество се продаде в Съединени американски щати, то ще бъде 250 млн. $, а в Европа - 400 млн. $. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР